Casus Zwangerfit Elderveld: Het is zoals het is-foto’s, kan dat ook?

Dit is waarom Monique bij me aanklopte:

‘Ik geef zwangerschapsbegeleiding en voor mijn folders en website wilde ik mooie foto’s hebben die goed de sfeer van de lessen weergeven waardoor men een goed beeld krijgt hoe het er tijdens een les aan toe gaat.’

In mijn ogen is het dan essentieel om foto’s te laten maken door een gespecialiseerd fotograaf om professioneel over te komen. Ik was al bekend met het werk van Linda en haar stijl spreekt mij erg aan. De vraag of het mogelijk was om foto’s voor dit doel te maken, was dan ook al snel aan haar gesteld en uiteraard wilde ze dit graag doen.

Tijdens 2 groepslessen heeft Linda foto’s gemaakt en het ging allemaal erg ontspannen. Al snel had niemand  meer door dat er gefotografeerd werd, waardoor het geen gemaakte foto’s zijn geworden, maar precies zoals het er in een les aan toe gaat. Precies zoals ik ook wilde. De foto’s geven goed de sfeer weer en waren goed te gebruiken voor zowel de website als de folders.

Linda denkt goed mee en heeft duidelijk verstand van haar vak. Ik kan dan ook iedereen aanraden om Linda foto’s te laten maken. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee.

Vragen of opmerkingen?

Ook iets voor jou? Zullen we dan even kennismaken?
Bel me op 06 – 16 499 173. Of stuur anders een mailtje zodat we een kennismakingsafspraak inplannen.